BTV Audit

BTV Audit verzorgt de certificatie van VGM-managementsystemen. Door de VCA certificatie worden bedrijven en werknemers gestimuleerd om meer aandacht aan veiligheid te besteden en hierdoor daalt ook het aantal arbeidsongevallen.

Dankzij de VCA checklist heeft u een instrument om het veiligheidsgebeuren in uw onderneming gestructureerd aan te pakken. Door de certificatie bewijst u naar uw klanten en anderen dat u zich betrokken voelt bij het veiligheidsgebeuren en krijgt u ook een objectieve kijk op uw werkwijze. Vermits meer en meer opdrachtgevers van VCA een minimumeis maken heeft u met de certificatie een voorsprong t.o.v. uw concurrenten.

Een overzicht van de status van de certificaten vindt u op de website van Besacc-VCA.

Referenties

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over nieuwe diensten van BTV Audit en aanpassingen in de VCA norm..

Nieuwsbrief BeSaCC-VCA maart 2016

Geschreven op 14 april 2016

De nieuwsbrief voor de maand Maart 2016 is vanaf nu beschikbaar.

In deze editie komen o.a. de volgende thema's aan bod:

- Taalverschillen op de werkvloer

- Toolboxmeetings

- Zijn VCA-diploma's eigendom van de werknemers?


Light-variant van nieuwsbrief van BeSaCC-VCA ook gelanceerd

Geschreven op 9 januari 2015

Naast de Cont®act Newsletter lanceert BeSaCC ook hun eerste Cont®act Newsflash, met daarin korte nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen.


Nieuwsbrief van BeSaCC-VCA gelanceerd

Geschreven op 17 december 2014

BeSaCC-VCA meldt ons dat ze verheugd zijn u het eerste exemplaar van hun nieuwsbrief te kunnen aanbieden. Via dit kanaal zullen ze driemaal per jaar informatie en nieuws in verband met contractorveiligheid met u delen. Geldigheidsduur van de diploma's Risicovolle Taken in de (petro)chemie

Geschreven op 5 juli 2013

Het Uitvoerend Comité van Deskundigen BeSaCC-VCA heeft beslist om de geldigheidsduur van de diploma’s Risicovolle Taken met opgelegd examen in een erkend examencentrum aan te passen.